注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

港女星嗒犀利哥糖 周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子  

2010-03-06 11:56:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

港女星嗒犀利哥糖  周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子 - 诗亮 -

 

宁波丐帮 Yohji犀利哥(原名程国荣)的丐世旋风,由大中华疯卷日本及英国等地,他从流落街头到昨日与家人重逢,创造传奇一刻,加上其忧郁的眼神、欷歔的须根、手上的烟蒂,还有无限创意的层层叠 mix& match,均彻底迷醉全城。性感女神周秀娜一提犀利哥即大叫:“好鬼死型,好钟意佢!”天后陈慧琳( Kelly)也赞犀利哥有型,型人何韵诗发乎情:“叫亲国荣都靓仔啲。”容祖儿坚称唔介意做丐帮嫂,玉女邓丽欣也赞叹浓郁丐味有浪子 feel。获靓女推崇,犀利哥确系犀飞利!
采访:叶雪

周秀娜:佢好鬼死型

周秀娜目前身在日本准备今日行花生骚,她昨日提起犀利哥时,透过越洋电话千里传音,劲赞:“佢好鬼死型!好钟意佢!”原来她最初被朋友推介犀利哥这位网上红人如何具日系 style时,还以为朋友老点,其后上网看过犀利哥的照片后,即时惊为天人,她说:“难以置信啲衫系执番嚟,睇完好赞叹,睇完头一、两张之后,唔知点解唔舍得,觉得唔够喉,有冇第三张、第四张呀?好失落,佢唔做 model简直嘥晒,行天桥都得,佢有不经意嘅潇洒。”
娜姐又直言想见犀利哥,她笑说:“都想见到 o架,我喺网上睇到话佢精神有问题,希望有人可以帮到佢。”

Kelly:日日追睇佢

年前怀孕期间都坚持要靓、着衫近乎永冇失拖的潮妈陈慧琳,昨日对犀利哥的衣着品味赞不绝口,她在电话中说:“我每日都睇犀利哥嘅新闻,佢好有 mix& match嘅 sense,着衫好多配搭,唔同类型配搭出嚟都好好睇,好有型,好有 style。如果佢有机会行 catwalk,可能都好有台型,我自己都想睇吓。”

 

港女星嗒犀利哥糖  周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子 - 诗亮 -

 

 

容祖儿:愿当犀利嫂

港女星嗒犀利哥糖  周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子 - 诗亮 -

 

容祖儿日前获一名男子致电到其唱片公司征婚,前晚她现身土瓜湾时,提到若征婚对象是热爆全城的犀利哥便好,她说:“我有咁嘅福份都唔介意,唔可以话完全关门,凡事有可能及转机,我觉得犀利哥几不羁,不过几靓都不外如是,都要睇相处,但好似犀利哥就唔同,佢咁犀利。”
犀利哥是否不需轮筹就能埋祖儿身?她即说:“好,佢边使筹呀!”
问祖儿会否向公司推荐犀利哥做明星时,她即搞笑说:“好晕,有冇白花油呀?我相信帮犀利哥啲人系善意,唔好吓亲人,尊重佢嘅意愿,唔好搞乱佢嘅生活。”

Stephy:好潮好浪子

港女星嗒犀利哥糖  周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子 - 诗亮 -

 

邓丽欣( Stephy)从报章上看过犀利哥的报道后,反应也是连绵不绝的称赞,她昨日在电话中说:“乞儿咁靓仔嘅?仲以为电影海报?,佢好潮,好浪子,个形象帮咗佢,电影都可以抄吓。”讲到犀利哥被形容似足日本型男, Stephy也举脚赞成,她说:“佢系似日本仔?,个头似日本发型,几型呀,同埋佢嘅配搭都似。”对于犀利哥身世之谜, Stephy坦言好奇,她说:“唔知佢因为乜嘢原因沦落到咁样,佢可能本身系个 designer或者艺术工作者,就算沦落到咁嘅地步都咁有型。”

何韵诗:叫亲国荣都靓仔

港女星嗒犀利哥糖  周秀娜:好鍾意佢 Stephy:好潮好浪子 - 诗亮 -

 

属潮人一族的何韵诗对鼎鼎大名的犀利哥也有所闻,她昨日在电话中说:“我知有犀利哥呢个人,张相睇落都几靓仔,叫亲国荣嘅都靓仔啲。”犀利哥被热捧着衫有 taste,阿诗也认同说:“都 OK o架!我有睇关于佢嘅报道,有啲话佢俾女飞先失常,但咁靓仔咁就精神失常真系好可惜,希望佢揾到家人之后可以回复正常,过番正常人嘅生活。”

 

 

 

  评论这张
 
阅读(9527)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017